Skip to main content

Wat leuk dat jij meer wilt weten over het
gezicht achter Head spa Assen!

Mijn naam is Evelien van Dellen.
Sinds begin 2022 heb ik mijn eigen laserstudio in Assen, Drenthe. Ik begon met Studio Hairless en focuste mij enkel op laserontharing. Na precies een jaar is mijn salon verhuisd naar een nieuw pand, kregen we een nieuwe naam, zijn we uitgebreid van 1 naar 3 behandelruimtes en hebben we de nieuwste laserapparatuur staan.
Naast laserontharing en tatoeage verwijdering kan je bij ons ook je tanden laten bleken en oorgaatjes laten prikken. Sinds begin 2024 zijn wij gestart met onze Japanese Head Spa!

Ik vind het heel belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen in mijn studio. Een persoonlijke benadering en een ontspannen sfeer staan bij mij hoog in het vaandel. 

De Japanese Head spa is weer een heel nieuwe toevoeging aan ons bestaande aanbod.
Met vakgerichte cursussen en een uitgebreide product training op zak, zijn we nu in staat om de beste behandeling uit te voeren en het beste advies op gebied van hoofdhuidproblemen te geven.
Ook zonder hoofdhuidproblemen kan je bij ons terecht. We werken met Mediceuticals, een dermatologisch merk dat zich richt op alle hoofdhuidproblemen. We richten ons hiermee op een brede doelgroep die nu eigenlijk nergens terecht kunnen.

Wil jij ook de ultieme ontspanning van de Japanese Head spa ervaren? Of wil jij nu eindelijk eens van je hoofdhuidproblemen af?  Je bent bij ons aan het juiste adres! 


Kom je voor een Duo behandeling of liever alleen? Celyne legt je helemaal in de watten!

Sinds de start van onze headspa is Celyne bij ons om de behandelingen te verzorgen. Er was veel vraag naar duo behandelingen, en onze agenda liep zo snel vol dat een extra medewerker hard nodig was!
Celyne was ooit klant bij ons, dat we nu samenwerken om de Headspa een succes te maken is toch te leuk! 
Celyne heeft een achtergrond in oa. de drogisterij, nagelstyling en komt uit een echt ondernemers gezin. 
Met de nodige cursussen en trainingen is Celyne nu een echte hoofdhuidspecialist!


Head Spa Assen is een onderdeel van Laser Studio Noord